Vanskelig returoppgjør for tyrkerne

Onsdag 3.april ble Champions League kvartfinalen mellom Real Madrid og Galatasaray spilt på Santiago Bernabeu. Spanjolene stakk av med seieren, og sikret seg et godt utgangspunkt før neste ukes returoppgjør.
Torsdag, 4 april, 2013 - 12:19


Onsdagens kamp mellom Real Madrid og Galatasaray gikk som mange hadde forventet; Real Madrid vant kampen 3-0 etter scoringer fra Ronaldo, Benzema og Higuain. Det skaper et vanskelig utgangspunkt for Galatasaray, som tar imot spanjolene på Turk Telekom Arena om en uke. Real Madrids trener Jose Mourinho uttalte til Viasat at han var fornøyd med resultatet, men at det fortsatt blir vanskelig i Istanbul. Det er i midlertid ikke Norges tidligere landslagskaptein Rune Bratseth enig i.

– Det blir dessverre ikke veldig spennende i returkampen nå, sa han i Viasats studio på onsdag.

Onsdagens kamp ble ledet av norske Svein Oddvar Moen. Han fikk massiv kritikk av Galatasaray-manager Fatih Terim etter kampen. Utspillet kom som følge av straffesituasjonen i andre omgang, da Burak Yilmaz gikk i bakken i en duell med Sergio Ramos, og ble belønnet med det gule kortet.

– Dommeren var redd for Real Madrid. Han burde ikke dømme på dette nivået, sa Terim etter kampen, ifølge tyrkiske medier.

 

 

Tags: