VIF fikk juling av Oilers

Vålerenga Hockey har nå kniven på strupen etter å ha tapt to strake kamper mot Stavanger Oilers i finalespillet i NM. På torsdag kan siddisene ta med seg «bøtta» hjem fra Jordal Amfi.
Tirsdag, 9 april, 2013 - 10:43


Lørdag tapte VIF 4-1 hjemme på Jordal Amfi, og slapp dermed Stavanger Oilers forbi i kampen om NM-gull i 2013. Mandag skulle laget fra Jordal reise til Stavanger og DnB Arena for å slå siddisene på hjemmebane, men kvelden skulle vise seg å ende på sørgelig vis for de besøkende fra Oslo.

Stavanger tok en sterk 5-1 seier hvor de regelrett kjørte over et Vålerenga med enkeltspillere som fullstendig manglet disiplin.

Stavanger leder nå 3-1 i best-av-7-serien i NM-finalene, og kan med seier i Jordal Amfi på torsdag, ta med seg pokalen, bedre kjent som «bøtta», hjem til Stavanger.

VIF har ikke gitt opp

VIF-kaptein Brede Csizar uttalte etter mandagens 5-1-tap til vif-hockey.no at kampen om NM-gullet er langt fra tapt.

– Det er ikke over. Vi har ingenting å tape nå. Stavanger tror jo egentlig de har vunnet allerede, så det er nok ikke så viktig for dem om de vinner torsdag, for de vil nok vinne hjemme. Da kommer de til å være mest fokuserte på gullfesten der hjemme, og da kan vi stjele den neste kampen.

– Nå trenger vi støtte i motgangen. Vi håper å se mange på Jordal på torsdag, som hjelper oss frem.

– Det er fortsatt to kamper på Jordal, og de vinner ikke mer enn en kamp mot oss hjemme i år.

Tags: