Superstjerne flørter med Avaldsnes

En av verdens beste kvinnelige fotballspillere kan være på vei til norsk toppserieklubb.
Tirsdag, 29 april, 2014 - 13:05


I starten av april ble det kjent at Marta Da Silva kan være aktuell for spill i Norge. Sportslig leder i Avaldsnes, Arne Utvik var i møte med Da Silva søndag kveld.

Kostbar spiller

Marta Da Silva har hele fem ganger blitt kåret til verdens beste kvinnelige fotballspiller og det er nå bekreftet at 28-åringen er ferdig i den svenske klubben Tyresö som sliter økonomisk. Ifølge Haugesund Avis tjener Marta 168.000 kroner i måneden på å spille fotball. Trener i Avaldsnes, Arne Møller forteller til VG at Marta’s månedslønn ikke er et lønnsnivå toppserieklubben kan operere med.

– Det må være andre løsninger som er med på å gjøre den biten. Samtidig må vi huske på at Marta også generer inntekter, sier Møller.

Arne Utvik blir kalt Avaldsnes’ “rike onkel” og mener klubben kan takle Da Silvas superlønn.

– Vi kan klare dette. Jeg tror vi ville ha klart å fått med mange investorer og sponsorer hvis Marta blir aktuell for oss, sier Utvik.

Interessant

Sist søndag hadde Arne Utvik og Arne Møller møte med Marta Da Silva i Sverige. Avaldsnes har fra før en brasiliansk spiller som også var med på møtet.

– Vi snakket sammen et par timer, og vi har blant annet fortalt henne hvem vi er. Samtalene var meget positive, sier Utvik til Haugesunds Avis.

Utvik forteller at Marta nå først og fremst vil konsentrere seg om Champions League-finalen med sin klubb i Sverige.

– Jeg vil uten tvil si at sjansene er større for å få Marta til Avaldsnes etter møtet, avslutter Avaldsnes “rike onkel”.

 

Tags: