Wenger vil ikke risikere midtbanestjerne

Arsenal-manageren vil være 100 prosent sikker før han vil bruker Jack Wilshere i serieinnspurten.
Tirsdag, 29 april, 2014 - 13:46


Wilshere fikk en liten brist i ankelen da han spillte i Englands 1-0 seier over Danmark 5. mars, etter en takling fra Liverpools Daniel Agger. 22-åringen er tilbake i trening, men det er usikkert om han kommer på banen før VM i Brasil i juni.

– Jeg vil ikke ta en forhastet avgjørelse. Om han vil komme tilbake må han være helt frisk, og da tror jeg det er meget viktig at vi ikke forhaster oss, sier Arsene Wenger i en pressekonferanse.

Wilshere har slitt mye med skader etter ankelbruddet i 2011, og både Wenger og Englands landslagstrener Roy Hodgson vet de må være tålmodige med midtbanesspilleren.

– Vi vil jobbe med utholdenheten hans slik at han tåler de fysiske byrdene i Premier League og VM. Denne gangen skal vi ta oss tiden som trengs for å bygge opp hans grunnleggende fysiske form, sier Arsenal-manageren.

Ikke et problem å nå VM

Selv om det er usikkert om Wilshere kommer til å spille mer for London-klubben denne sesongen, sier Wenger det ikke bør være noen bekymringer for om spilleren skal nå mesterskapet i Brasil.

– Jeg har snakket med Roy om det og han er veldig ivrig på å ha Wilshere i troppen, sier Wenger

Wenger minner likevel om at Wilsheres comeback er avhengig av at han ikke opplever noen uhell i rehabiliteringen.

– Jeg har lovet ham at Wilshere er klar så lenge han ikke opplever noen tilbakeslag, avslutter Arsenal-manageren.

 

Tags: