Restaurant for en dag
Går du med en kokk i magen? Fire ganger i året får du muligheten til å åpne din egen restaurant.
Fredag, 27 november, 2015 - 14:26
Restaurant Day er et konsept som ble startet opp i Finland, men som i dag blir arrangert over hele verden. Det arrangeres fire dager i året, og gir hobbykokker anledning til å ha restaruant for en dag. JournalenTV har besøkt en av disse restaurantene, og besøket kan sees i videoen under.
Den hellige måned
Den hellige måned
Når solen har gått ned, samler muslimer over hele verden seg for å innta dagens første måltid sammen.
Ny utstilling: Brannen som forandret Oslo
Ny utstilling: Brannen som forandret Oslo
I år er det 400 år siden Oslo brant. En ny utstilling viser gjenoppbyggingen av byen.
Får slankesprøyter av fastlegen
Får slankesprøyter av fastlegen
Maja Cvetkovic (20) setter Wegovy-sprøyten i magen hver torsdag. Spesialist mener resept-praksisen er problematisk.
Reduserer matsvinn med gratis lunsj
Reduserer matsvinn med gratis lunsj
Matsvinnutvalget har kommet med nye forslag for å minske matsvinnet i Norge. Kirkens Bymisjonen en av dem som har igangsatt tiltak.
I trange tider fyrer nordmenn mer i peisen. Samtidig feies det færre piper enn før.