Stjernespekket førjulstid på Netflix

Netflix lanserer traileren til storproduksjonen «A Very Murray Christmas». Miley Cyrus og George Clooney er blant navnene på rollelista.
Onsdag, 18 november, 2015 - 14:30


Enten du liker det eller ei, er førjulstiden snart over oss, og Netflix har lansert traileren til førjulsspesialen «A Very Murray Christmas». Teaseren kom ut allerede i mai, og ihuga fans har ventet i spenning på den mye omtalte produksjonen.

Et stjernespekket rolleensemble har vært med på å skape blest om prosjektet; Miley Cyrus, Amy Poehler og George Clooney er bare noen av stjernene seerne kan glede seg til.

Ny innpakning

Filmen er lagt til New York, hvor vi møter Bill Murray i rollen som seg selv. Han er bekymret for at ingen skal møte opp på TV-showet hans på grunn av en stor snøstorm.

Ved hjelp av sine celebre venner jobber han på spreng for at showet skal gå sin gang. En typisk julefortelling i ny innpakning, med tilhørende komedie, sang og dans, lover godt for høye seertall.

Samarbeider igjen

Sofia Coppola er regissør, noe som har skapt stor begeistring. Forrige gang hun og Bill Murray samarbeidet, endte det opp i den kritikerroste filmen «Lost In Translation» (2003). Dette er første gang de samarbeider siden da.

“A Very Murray Christmas” har premiere 4. desember.

Se traileren her:

 

Tags: