Klopp skal være klar for Liverpool innen få dager

Engelske medier skriver at det kun skal være formaliteter som gjenstår før tyskeren presenteres som Liverpool-manager.
Tirsdag, 6 oktober, 2015 - 13:31


I følge The Telegraph skal Liverpool være sikre på å få på plass en treårsavtale med Jurgen Klopp i løpet av uka. Avisen hevder at offentliggjøringen av Klopp som Liverpool-manager vil komme så tidlig som fredag. Det skal visstnok kun være formaliteter som gjenstår før avtalen er i boks, og det forventes at tyskeren ankommer England innen 48 timer.

Raskt ute

The Guardian skriver at Liverpool skal ha brukt kort tid på å kontakte Klopp etter sparkingen av Brendan Rodgers søndag. De foreløpige samtalene skal ha vært positive for Merseyside-klubben, og det ser nå ut som Klopp er klar for en fremtid i Liverpool.

Det har blitt spekulert i om en avgjørende faktor for sparkingen av Brendan Rodgers kan ha vært at Klopp nå er ledig på markedet. Engelske medier skriver at det skal ha vært et ønske om å få Klopp til Anfield helt siden Fenway Sports Group overtok i 2010. Da var Klopp manager i Borussia Dortmund.

Ønsket av norske supportere

Ansvarlig redaktør i Liverpools norske supporterklubb, Torbjørn Flatin, tror også at tidspunktet for sparkingen av Rodgers kan ha blitt påvirket av Klopps tilgjengelighet. Han sier også at Klopp er en stor favoritt blant norske supportere til å ta over som Liverpool-manager.

–  Det har spilt en rolle at det er flere managerkandidater som er ledige på markedet nå. Magefølelsen sier at Klopp er det riktige valget. Han har en utstråling og karisma som passer oss bra, for vi trenger den entusiasmen. Supporterne må få tilbake den gløden og trua de hadde tidligere, og det mener jeg Klopp kan bidra til. Dette tror jeg også de fleste norske supportere ønsker. Klopp er følelser, kjøtt og blod. Det er det som frister hos norske supportere, sa Flatin i går.

 

 

 

 

 

Tags: