– Det er rett og slett kjedelig å se på

Stemninga på The Scotsman i Oslo er alltid god når det er Manchester United kamp. Likevel hviskes det negativer meninger om klubben.
Tirsdag, 23 februar, 2016 - 13:03


Mandag kveld spilte Manchester United kamp mot Shrewsbury. Kampen ble vist på puben The Scotsman i Oslo, hvor det også befant seg flere misfornøyde supportere.

Det skal ikke skje

Manchester United supporterne Rino Glenne Smedsrud og Tommy Møller er begge misfornøyde med spillestilen og underholdningsverdien i det som presteres av Manchester United om dagen. De mener at det er kjedelig og se på og synes klubben har gått på en del flaue tap.

– Vi taper mot lag som rykker ned og det skal ikke skje, sier Tommy Møller.

Rykter om managerens avgang

På mange måter ville ikke en kamp mot andredivisjonslaget Shrewsbury tilknyttet seg noen interesse eller oppmerksomhet, men denne gangen var det en spent steming.

De fleste sportsaviser har gått langt i å melde at Van Gaal snart er ferdig som manager i Manchester United. Hvis de hadde gått på en smell i mandagens kamp, kunne dette resultert i sparken for nederlenderen. Det ble en 0-3 seier for Van Gaals menn, og han har sikret seg en god start på det som har blitt omtalt som en massiv uke for han.

Et av målene som Manchester United scoret var et innøvd frisparktrekk som de hadde lært etter å ha blitt beseiret av Danske Midtjylland forrige uke.

 

Tags: