Studenter tar vaffeldagen på alvor

Siden vafler er så godt, syns ikke journaliststudentene det er så farlig at de ikke helt vet hvorfor de feirer vaffeldagen. – Spesielt når man har syltetøy, brunost og sukker, sier Harald Drågum.
Onsdag, 25 mars, 2015 - 14:53


Selv om journaliststudentene ved Høgskolen i Oslo og Akershus (HiOA) var opptatt med medierullering, tok de seg tid til å markere vaffeldagen.

Mens noen hadde satt seg ved trappene ned til tv-kjelleren, hadde andre funnet seg en vinudsplass slik at vaffelosen ikke skapte problemer for brannvarsleren.

 

– Jeg er ikke helt sikker på hvorfor vi ferier vaffeldag, men jeg har hørt at det stammer fra Sverige, sier journaliststudent Andreas Witzøe.

Han har ikke bidratt til vaffellagingen, men han gleder seg til å få smake en bit.

 

De som derimot har bidratt er vaffelsteker Harald Drågum, innkjøpsansvarlig Mads Fremstad og vaffelrøreansvarlig Anne Straume.

Selv om lærer Tellef Dahll virker bekymret over om Drågum har kontroll på nyhetsreportasjonen sin, beroliger Drågum han.

 

– Jeg tok nettopp en telefon, og fikk snakket med en kilde, og nå er jeg tilbake bak vaffeljernet, sier Drågum.