Sammia Naz og Zaeem Shaukat fra Foreldre Alliansen forteller om podkasten. Foto: Benyamin Farnam

Foreldre Alliansen: Styrke familier, forme fremtiden

Foreldre Alliansen jobber med frivillig innsats for å styrke foreldre og forbedre fremtiden for barn i Groruddalen og på Østkanten.
Mandag, 6 november, 2023 - 10:17

Foreldre Alliansen er en podkast produsert av Sammia Naz og Zaeem Shaukat, der de snakker med foreldre for å styrke deres rolle. Gjennom deres podkast har Foreldre Alliansen effektivt delt kunnskap og veiledning med foreldre, og det har vist seg å være en verdifull ressurs for foreldre i en hektisk hverdag. 

Styrelederen Samia Naz sier at ved å hjelpe foreldre til å ta ansvar og øke deres kunnskap og ferdigheter, kan vi bidra til å forme en sunnere og mer lovende fremtid for våre barn.

Zaeem Shaukat, styremedlem og økonomisk ansvarlig ved Foreldre Alliansen, legger til at forståelse og kunnskapsøkning blant foreldre er nøkkelen til å styrke omsorgen for barna deres. Dette kan resultere i en betydelig forbedring av barnas oppvekstvilkår, samtidig som samfunnets behov for inngrep i form av barnevern, skoleproblemer og økonomiske utfordringer reduseres, med potensiell langsiktig økonomisk gevinst for samfunnet.

 

Emneord: