Twitter-krig mellom Frp og Kvinnegruppa Ottar

"Kvinnegruppa Ottar tas ikke alvorlig utover den lille sekten dere selv tilhører," skriver leder i Asker Frp.
Onsdag, 26 mars, 2014 - 15:28


Fredag i forrige uke rettet den lokale Frp-politikeren Ole Jacob Johansen, tilhørende Asker Frp, to Twitter-meldinger mot Kvinnegruppa Ottar.

Fra sin profil @liberalisme twitret han først: “Nå er det ikke bare i Egypt at intoleransen kommer til uttrykk. Kvinnegruppa Ottar har vel omtrent samme kvinnesyn.” Han lenket til Dagbladet-saken “99,3 prosent av Egypts kvinner har opplevd å bli diskriminert” i samme tweet. Saken forteller blant annet om en student som ble uglesett da hun gikk med rosa topp og utslått hår.

Like etter fulgte han opp med følgende tweet: “Kvinnegruppa Ottar - Ethiopian branch: Ny ugandisk lov forbyr miniskjørt.” Her lenket han til NRK-saken “Ugandisk “pornolov” forbyr miniskjørt.”

Dette har ikke gått upåaktet fra Kvinnegruppa Ottars side, og de klaget til Asker Frp kort tid etter. I dag kunne de gjennom sin Twitter-konto, @KvinnegruppaOtt, melde at de på vegne av Ole Jacob Johansen har fått svar fra lederen av Asker Frp, Trond Ellingsen.

“Vi har fått svar fra leder av Asker @frp_no på klagen vår over @liberalisme’s oppførsel. Saklighet til et nytt nivå..” twitrer Kvinnegruppa Ottar, om det de synes er et noe usympatisk svar.

Trond Ellingsen skriver blant annet:

“Hverken Ole Jacob Johansen eller jeg kommer til å beklage noe som helst. Om du derfor velger å politianmelde Ole Jacob Johansen, Asker Frp og/eller meg så er det helt opp til deg. Hvis du gjør det håper jeg du sender ut en pressemelding først slik at NRK og TV2 kan være tilstede når anmeldelsen leveres. Selv gidder jeg ikke å møte opp, men ser gjerne på det når det sendes i dagsrevyen.

“Det er nemlig ikke slik du tror at Frp vil tape på dette - det er faktisk helt motsatt. Kvinnegruppa Ottar tas ikke alvorlig utover den lille sekten dere selv tilhører. Jo mer dere skriker og hyler og vifter med paroler eller river ned lovlig oppsatte reklameplakater, jo mer stiger Frp på meningsmålingene.”

“Så stå på jenter - vi trenger all den støtte vi kan få.”

Se hele svaret fra Trond Ellingsen her.

 

Emneord: