The Game spilte i Oslo

Rapstjernen fremføre sitt nye album for et fullsatt Sentrum Scene.
Tirsdag, 19 januar, 2016 - 13:43


Ti år etter debuten ga The Game i fjor ut et nytt dobbeltalbum. Det betyr at fans fikk høre rapperen fra Compton fremføre de nye sangene for første gang på norsk jord. Konserten skulle egentlig avholdes på Rockefeller, men siden billettene ble utsolgt på få uker spilte The Game på Sentrum Scene som har 1750 ståplasser.

Turbulent fortid i Norge

The Game har vært i hardt vær etter sine tidligere besøk i Norge. I 2008 opptrådte han i kjelleren på Chateau Neuf og ble dratt ned fra scenen av en fan. Vaktene til rapperen skal angivelig ha vært nokså hardhendte med tilskueren, ifølge nettstedet 730.no. Se videoen her. Også i 2011 skal rapperen ha fått sterk kritikk etter at han og crewet hans rev strømpebuksen av en ung kvinne som sto på scenen. Hun ble befølt både på brystet og i underlivet, mens hun sto naken foran publikum.

Toppblogger ble rystet

Toppblogger Kristina Andersen var på konserten, men jeg gikk hjem i protest etter en liten stund. På sin blogg deler hun opplevelsene sine rundt konserten.

– Det er det verste jeg har sett. De slikket henne på puppene, dro av henne strømpebuksa, tok henne på - og flashet - you know what til hele publikum, sier bloggeren.

Likevel legger hun ikke all skyld på rapperen.

– Det hersker ingen tvil om at jenta som stod på scenen var mer enn villig.

Men hun mener fortsatt at konserten til The Game er noe av det mest patetiske og mannsjåvinistiske hun har deltatt på.

Markedsmedarbeider ved Rockefeller, Hanna Borge, sier at sikkerheten på Rockefeller blir ivaretatt og mener det ikke er noen særlig bekymring knyttet til  konserten.

I tillegg til rykende ferske sanger, vil publikum også få høre gode gamle favoritter som “Hate it or Love it”, My Life” og “Dreams”, skriver Rockefeller på sine nettsider.

 

Tags: