Utsolgt på en time

I forbindelse med sin nyeste turné, spilte komikeren Kevin Hart to show i Oslo.
Mandag, 25 januar, 2016 - 14:22


Til tross for at han måler 163 cm på sokkelesten, vil mange si at Kevin Hart er en av verdens største standupkomikere. I går kveld opptrådte

han i Oslo Spektrum, med sitt nyeste show “What now”.

Billettene til det første showet i Oslo ble utsolgt på en time, og etter stort trykk på sosiale medier ble det bestemt at komikeren ville sette opp et ekstra show. Det skriver Oslo Spektrum.

Imponerende karriere

Kevin Hart jobbet som skoselger før han for første gang prøvde seg på en standupscene i Philadelphia. Den gang kalte han seg Lil Kev, og ble pepet av scenen. Siden den tid har mye endret seg, og 36-åringens CV vitner i dag om stor suksess.

I 2009 hadde han sin første turné. Bare to år senere, med showet “Laugh at my pain”, opptrådte han i hele 90 byer, og solgte ut Nokia Theatre i Los Angeles, to netter på rad. Turnéen blir ansett som en av historiens mest suksessfulle, melder magasinet Vibe på detes nettsider.

Komikeren har i tillegg spilt i en rekke filmer. Blant andre “Scary Movie”, “The 40-year-old virgin” og “Get Hard” hvor han spiller mot Will Ferrell.

Tre måneders turné

Oslo Spektrum blir Harts femte stoppested på turnéen, og er det eneste stedet komikeren gjester i Norge. I tillegg skal han opptre atten andre steder i løpet av turnéen som avsluttes i Johannesburg 1. april.

Tags: