Måtte hanskes med ruteknusing og tyveri

Les nattens politilogg
Tirsdag, 28 oktober, 2014 - 08:41


Sagene, mandag kveld 19:11: Oslopolitiet rykket ut til flere avfyrte skudd i området ved Haarklous plass. Det melder Oslo Politiets Operasjonssentral på sine Twittersider.

Bevæpnet politi dro til stedet, snakket med vitner og gjorde et bredt søk i området. Like over klokken tyve avsluttet politet søket. På sin Twitterside konkluderte de med at skuddene trolig stammet fra kinaputter eller en startpistol.

 

Grünerløkka, 00:46: Mann knuste ruter på en taxi og løp fra stedet, men ble innhentet av en patrulje. Senere samme natt slår gjerningsmannen ned en mann på en pub i Toftesgate. Gjerningsmannen blir satt i arrest, mens fornærmede blir kjørt til legevakt med brukket nese.

 

I løpet av natten må  politiet hanskes med to overstadige berusede personer. I det ene tilfellet blir en beruset kvinne kjørt hjem til sin bopel, og i det andre er det en mann som får en natt i fyllearresten.

Senere samme natt møter politiet en mann som blir oppfattet som kranglete. Han blir blir arrestert og bøtelagt da han nekter å forlate området.

 

Storo, 04:23: To menn blir funnet inne på Storo senteret. De påstår selv at de sovnet på toalettet og ble stengt inne etter stengetid. De to er i bestittelse av tyvegods og blir pågrepet av politet.

 

Torshov, 05:21: Etter en klage rykker politiet ut til festbråk på Torshov. Festen skal ha vært støyende og holdt naboer våkne. Patruljen avsluttet festen og la ned pålegg om at det skulle være ro.

 

Ullevåll,  05:45: I de tidlige morgentimer ble det avholdt trafikkkontroll på Ring 3 ved Ullevåll. 67 kjøretøy ble stanset og kontrollert, men ingen fikk skriftlige reaksjoner.

 

Storo, 06:53: Trafikkulykke i vestgående retning ved Ring 3 ved Storo. To biler var involvert, men det ble ikke meldt om personskade. En bil var ikke kjørbar etter ulykken og bergningsbil ble sendt. Tre kvarter senere meldte politiet at veien var åpnet igjen.

 

Østensjøveien, 08:26: Trafikkulykke mellom syklist og bil. Syklisten er oppegånde, likevel er alle nødetater sendt til stedet.

 

 

 

 

 

 

Emneord: