«Zucca»snudde kampen

Mats Zuccarello briljerte da New York Rangers slo New Jersey Devils søndag.
Mandag, 27 januar, 2014 - 14:31

Søndag spilte New York Rangers mot New Jersey Devils. Kampen gikk utendørs på baseballarenaen Yankee Stadium foran drøyt 50 000 tilskuere. Rangers fikk en tøff start, og etter første periode ledet Devils 3-2. Derfra og ut handlet imidlertid det meste om Rangers og ikke minst Mats Zuccarello (26). Den norske NHL-profilen scoret 3-3- og 4-3-målene med ti minutters mellomrom. Kampen endte 7-3 og Zucca ble kåret til kampens beste spiller.

– Jeg tror man må være her for å skjønne hvor stort dette var. Det var en spesiell følelse å komme ut her og se all fansen, og så i tillegg å vinne. Dette var stort, sa Zucca til Nettavisen.

I 2012 ble nordmannen vraket da New York Rangers spilte “Winter Classic”. To år senere kom altså revansjen.

VG skriver at kampen ble utsatt i litt over en time på grunn av været, og ifølge NRK sa Zucca følgende etter kampen:

– I første periode var det sol, i den andre snø, og i den tredje var det grusomt kaldt.

I februar drar Mats Zuccarello til OL i Sotsji med det norske ishockeylandslaget.