Ungguttene sendte Liverpool videre i FA-cupen

Liverpool slo Exeter 3-0 onsdag kveld.
Torsdag, 21 januar, 2016 - 11:21


Et reservepreget Liverpool slo Exeter 3-0 i gårsdagens kamp i FA-cupen. Etter å ha spilt uavgjort i tredje rundes første kamp, måtte de to lagene ut i omkamp. Det ble en lett affære for hjemmelaget. Liverpool styrte kampen, og vant fortjent. Exeter spiller på League-Two-nivå i England, og klarte ikke å skape noen store målsjanser på Anfield.

Fornøyd Klopp

Liverpool-manager Jürgen Klopp var fornøyd med lagets innsats etter kampen. Han mente de hadde spilt en god kamp, og skryter av Exeters nivå.

Jürgen KloppKlopp er fornøyd etter avansement i FA-cupen. Foto: Flickr/Thomas Rodenbücher– Guttene spilte bra. De gjorde noen feil, men hentet det inn igjen. De jobbet hardt, så jeg er fornøyd, sier Klopp i følge Liverpool Echo.

– Førsteinntrykket mitt av League-Two-Fotball er at det er bra. Jeg ville aldri trodd jeg skulle like en omkamp i FA-cupen, men det gjorde jeg, sier Klopp etter kampen i følge NRK.

Tidlig scoring

Kampens første scoring kom allerede etter 10 minutter, og den var signert Joe Allen. Waliseren scoret etter et herlig forarbeid av unggutten Brad Smith. Smith kom seg fri på venstrekanten, spilte vegg med Benteke, og la kontrollert inn til Allen som enkelt kunne sette inn 1-0.

Ojo-perle

Kampens andre scoring var en fryd for øyet, og kom etter 74 spilte minutter på Anfield. Ojo fikk ballen på hjørnet av 16 meteren, la ballen over på venstrebeinet og curlet ballen elegant opp i venstre hjørne. Det var ungguttens første scoring på seniornivå.

Kveldens siste nettkjenning var det nok en unggutt som sto for. Benteke kom i stor fart, og alle forsvarsspillerne til Exeter konsentrerte seg om belgieren. Med en glimrende pasning spiller han fri Teixiera, som setter ballen iskaldt bak Exeter-keeper Olejnik. Herfra og inn er Liverpool nærmere 4-0 enn hva Exeter er et trøstemål.

Tottenham også videre

I den andre FA-cup-kampen onsdag kveld slo Tottenham serietoer Leicester 2-0 på bortebane. Men det er tydelig at lagene ikke ser på FA-cupen som like viktig som ligaspill og en mulig Champions League plass da begge lagene stilte med reservepregede mannskap. Son Heung-Min og Nacer Chadli sto for kampens to scoringer.

Fjerde runde i FA-cupen spilles fra 29. - 31.januar. Tottenham møter Colchester borte, mens Liverpool får besøk av West-Ham på Anfield. Begge kampene spilles 30.januar.

Tags: