Forventer trønderinvasjon på Ullevål

Før helgens kamp mellom Vålerenga og Rosenborg er borteseksjonen på Ullevål stadion utvidet fra 1300 til 2600 tilskuere.
Onsdag, 30 mars, 2016 - 12:41


Ullevål har en tilskuerkapasitet på 27 200 seter, og i fjor var det rundt 20 000 tilskuere på tilsvarende oppgjør. Billettansvarlig i Vålerenga fotball, Frode Veie forventer minst like mange tilskuere til helgens oppgjør, og har i dag derfor økt kapasiteten på bortetribunen.  

– Historisk sett er det Kjernen som møter flest opp på kamp. Dette er den kampen i året vi selger flest billetter til. Det er bra for oss at VG-nedre blir fylt opp, og vi forventer god stemning og trøkk på stadion, sier han.

Eksiltrøndere

Før lørdagens kamp mellom Vålerenga og Rosenborg er det allerede solgt omtrent 1300 billetter av en bortekapasitet på 2600 plasser. Allikevel regner billettansvarlig med minst 5-6000 Rosenborg supportere på kampen.

– Vi vet at det bor mange trøndere i Oslo, samtidig er Kjernen blant de beste på å dra på bortetur.  Det bruker å bli bra liv med dem og Klanen, og forhåpentligvis kan de dra i gang resten av stadion, forteller Veie.

Tags: