Passasjerer plyndret fly

Etter sju timers forsinkelse ombord i flyet fikk passasjerene nok
Onsdag, 22 januar, 2014 - 08:44


Ryanairs flight fra Rabat til Paris sist helg endte med at passasjerene plyndret flyet for mat og drikke. Da hadde de sittet ombord i det forsinka flyet i sju timer. De sinte passasjerene skal også ha stjålet taxfree-varer som parfyme, sprit og sigaretter. Det skriver Aftenposten.

Flyturen som skulle ta to og en halv time, ble til et 24-timers langt mareritt for de 170 passasjerene om bord. Grunnen til forsinkelsen var at flyet måtte nødlande i Madrid på grunn av sykdom. Når flyet omsider kom seg i luften, måtte det lande i Nantes, mer enn 50 mil fra Paris, på grunn av støyregulering på Beauvais flyplass for landing om natten.

Passasjerene skal ha behandlet flymannskapene svært dårlig da de ble fortalt at de ikke kom seg videre den kvelden, og i følge den britiske avisen Daily Mail skal politiet ha blitt tilkalt for å roe ned situasjonen.

– Vi er verken ranere eller kidnappere. Vi var tørste, sulte og uten informasjon om hva som hadde hendt. Etter syv timer om bord, istedenfor to, ble folk sultne og vi kompenserte ved å ta for oss av mat og drikke, forklarer en av passasjerene.

Passasjerene skal ha blitt busset videre til Paris søndag morgen etter en ufrivillig natt i Nantes.

Emneord: